De groepen


Madingma Instrumentale folk door de gebroeders Diederik (diatonisch accordeon) en Stefan (fluiten en doedelzakken) Timmermans.
Twee broers vertrekken elk op ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van hun instrument en een speelbaar repertoire uit Europa. Onderweg ontmoeten ze elkaar geregeld en met plezier op jamsessies in de woonkamer, de kroeg of in de directe buurt van kleine en grote folkpodia. Zij brengen luchtige nummers, zowel geschikt voor concert, bal en animatie.
MANdolinMAN Mandolinman! Oude bekenden op Folk in 't gruun.
MANdolinMAN is het unieke muzikale project van Andries Boone, Dirk Naessens, Maarten Decombel en Peter-Jan Daems. Allen bespelen ... de mandoline.
Coope, Boyes & Simpson Coope, Boyes aand Simpson "The incomparable Coope Boyes and Simpson,"
Meet a trio determined to keep alive memory of Great War victims
Aistra duo aistra dua
ETHNIC FOLK music with a modern and groovy athmosphere.
Twalseree Schotens bekendste folkgroep
Op de laatste editie mag Twalseree niet ontbreken. Voor de 3e keer staan ze op ons podium. Met de Schotense folkiconen Jeremy Vervoort & Ingrid Van Delden.
Elanor Elanor is een jonge Belgische folkgroep met wortels in Gent.
In mei 2013 staken 5 doorwinterde muzikanten de instrumenten samen. Een stormende accordeon, een stevige integere draailier en een virtuoze doedelzak geserveerd op een kruidige fond van bas en gitaar. De muziek is energiek, heel dansbaar en vernieuwend met traditionele elementen. Eigen composities en arrangementen laten ook met plezier een zittend publiek swingen.